Zapraszam wszystkich serdecznie na pierwsze w tym roku nurkowanie klubowe. Bedzie to pewnego rodzaju rozpoczecie sezonu letniego (mimo ze woda bedzie bardziej zimowa )
Spotykamy sie 01 03 2008 tradycyjnie w CN Kraken o godz 10 00
Serdecznie pozdrawiam
No i juz po nurkowaniu Belt faktycznie jest nisko (a wlasciwie to go nie ma - przynajmniej na prawo od drogi), temperatura nadal 4°c , wizura dobra ale bez szczegolnej rewelacji. Niestety na powierzchni ostro wialo i padal deszcz Generalnie nur udal sie super ! Zgodnie z sugestia pewnej milej pani obrocilem z Grzeskiem lustro tak, ze teraz mozna na siebie spogladac takze z dolu Pozdrowienia dla Ola ktory znowu dal ciala...
no ja wiem chlopaki ze nie podpisane przeze mnie w loogbooku nurkowanie sie nie liczy :) no ale niestety nie mialem sil dotrzec do was na czas ;). ale spokojnie.. jak sie tylko zobaczymy wpisze sie wam ahaha
Nie tylko nie miales sil dotrzec, ale nawet problem stanowilo wyslanie sms'a, ze nie bedziesz i zebysmy nie czekali na Ciebie...
Kiedys ktos powiedzial "kultury panowie"
Bardzo zimno bylo? Ja wczoraj do 9 bilem sie z myslami czy stan zdrowia pozwala, ale chwala Bogu ze nie bylem , katar i kichanie by mnie zabily pod woda ;)
Tomek i Grzesiek! Buziaczki! Wreszcie obejrzałam lustro w nowej wersji :) Wrażenia super! Nawet w tych emocjach coś do Ciebie, Tomku, napisałam na tej plaszczyźnie :)
Ano potwierdzam :
- i to, że oglądanie się od spodu patrząc z gory potrfi dostarczyć nowych doznań - i fakt, że pomimo 60 min w zimnej wodzie Ania bardzo emocjonalnie się wyraziła pod wodą
Pozdro
T.F.
------------
Jeśli myślisz, że coś idzie dobrze - nie wiesz wszystkiego