Wczoraj wieczorem wrocilismy z wyjazdu na Slowacje. Zaliczylismy dwa nury w Tornali, jeden w Senecu (jezioro) i jeden w Sutovie (kamieniolom). Jezeli chodzi o nurkowanie to zdecydowanie najlepiej wypada Tornala, natomiast jesli chodzi o widoki i krajobrazy do tu prym wiedzie Sutovo.
Mit taniej Slowacji zostal bolesnie rozwiany... Ale i tak bylo fajnie Dziekuje wszystkim uczestnikom i zapraszam na kolejne nury
Bo trz najpierw wysłać faksa do urzędu i się ma.
A kolega to co se mysli ? ż tak siup i do dziurki potapiać się ?
Nieważne jaki ustrój, ważne żeby biurokracja kwitła
A tak na podsumowanie to mi przychodzi do głowy, że przydały by się tam latary z większym kątem świecenia
Pozdro
T.F.
------------
Jeśli myślisz, że coś idzie dobrze - nie wiesz wszystkiego
Hej!
Zdjecia będą na stronie jutro do poludnia w sekcji galeria/wyjazdy klubowae.. A jak mi Tomek dostarczy jakies materialy filmowe:) to moze i filmy sie pojawia kedyś;)
Dzieki wszystkim za wyjazd:) BYŁO SUPER!:)
Płytkę podrzucę do Krakena jutro.
Myślę, że spokojnie jakiś materiał z tego się wykroi.
Jednakże na przyszłość stwierdziłem, że najlepiej będzie ustawiać ostrość na na stałą.
AF kamerka strasznie wariuje w ciemnościach oraz w wodzie z zawiesiną
Pozdro
T.F.
------------
Jeśli myślisz, że coś idzie dobrze - nie wiesz wszystkiego
Hej! Jest juz film z Tornali.. mam nadzieje ze sie spodoba.. co do reszty.. Tomku.. przerob mi te swoje filmy na avi bo tego formatu co mi dales movie maker nie przyjmuje.. a widzialem ze filmik z senec:) tomusiowi wyszedl bardzo ladnie:)